Sunday, March 08, 2009

Kerna Hatiku Kau Curi

Heehs sorii for the sort of jiwang tajuk!
Hari ini, sungguh gumbira ;D
Tersenyum lebar pagi ini.
lalalalala.
Seperti biase sy melonjak keriangan bila waktu2 seperti ini tiba.




Anda sekalian tentu ingin tahu kan ape yg terjadi??
Oke, ini adalah peristiwa yg terjadi pd hari ini ;D
1. had a perfect breakfast [nyum. nyum] eating nasi minyak with azli di rumah ajiem
2. going to kerteh -> servis his car @ proton servis center
3. hanging out + chatting 
4. hanging out again @ BIG apple (mesra mall) -> kami makan 6 donuts yg sgt enak + cappucino ;)
5. sy memandu kereta azli sungguh seronok!
6. sy memberi present utk azli. selamat ulang tahun azli dis coming 22nd march [celebrate awal coz nanti dia tak balik on that day. jadi tak salahkan??]


Oleh itu, sy ceriakan diri sy dengan senyuman yang paling manis!
Yes.I should do that more often.
Tak best kalau hari yg sungguh gumbira ni tak senyum.
haha.cheers.*;)

Friday, March 06, 2009

This Feeling

Bile dah masuk alam pekerjaan @ "internship tyme", baru la terase bertape kite sgt memerlukan waktu rehat.


Haiihhh..i guess what i need now is to increase my stamina, and then i want a one day rest whereby i will just rest. takde wat keje pape. kemas rumah ke, lipat kain ke, masak ke.. sume2 tu xnk buat. hanye duduk di rumah goyang kaki. melayan ape2 yang best. boleh ke??rindu nye zaman student. =(


At this moment, im in front of my lappy. mengisi kekosongan jawatan yang tak pasti milik siapakah rezeki itu.. therefore, sy juga tengah pening memikirkan what is the best tittle for my next research. not just that tittle but its all about "my research proposal" damm it i am stress. . i know me sounds like i'm not thankful with what i have right now. ampun kan segala dosa ku Ya Allah.... tak boleh. tak boleh. sy mesti bertekad! sy mesti bersungguh2. eventhough i know in the future, there hv a lot of 'CABARAN' that i need to go through. whutever its happen, i'll do my best. insyaAllah...


Btw, lepas settle cari beberape journal yg sesuai dgn tajuk yg terlintas kat kepala nie, sy ingat nak terus masuk bilik. tak sabar nk guling2 atas katil empuk.=p and have a PERFECT sleep.

Seriously, i'm really TIRED!
tapi oke jgk stay up mlm nie. bole temankan azli yg odw balik ke dungun terchenta nie. kan.kan. hee ;) semoga selamat sampai.