Tuesday, December 13, 2011

Monday, December 12, 2011

"nampak macam protective"

Tadi tunjuk gambar en. Azli pd kak Asiah, she is one of my colleagues.
Happy with her comments, "nampak macam protective person"

Reminds me on 20 November 2011,
went out with a happy heart <3 

. . . 

sy betul-betul gembira dgn awk *=)
betul...
memang tak tipu (=*

Sunday, December 11, 2011

Girls outing: Me & Annah

Salam and Hello readers *=)

It's already a month since we went to hang out, makan-makan, gossips together. Unfortunately, I can't manage to post this entry right after the girly outing which is I love most! as well you know I'm doing two works at one time; meaning do my official job as a counsellor and focusing on thesis which is actually very hard for me right now.

Yes, I'm struggling. Some times it's become like too much for me and I can't afford with all this anymore. Some times I can label myself as one of the person with procrastination. You will ask me why, and the answer is because I can see clearly all the symptoms that I have. Diagnosing myself. I hate it! Luckily, I have some people who are always support me. And last night, I got a verse which is helps me to think about the reality of my life. I thank you for your support. Thank you for understand me. and thank you as well cause you're among few people whose realized that "dentist can't pulling their teeth by him/herself". Conditionally, I love those person with this type of thinking.

am sorry for expressing too much about my interpersonal matters. Back to the main topic which is about girly outing. Me and annah; my bestie. We had a very exciting makan-makan together. So, after a bit rancang-rancang, we went to First Station at kay Trg and the happy moments begin *=) Please do enjoy our captions;
 apologize for my bad skill of capturing the photos! 

of course, she can do better than me *=p

still trying but, can't get the best scene. 

 our foods. yummmi!

 yes, I adore her skill! 

I'm so grateful cause until today, I still have kawan-kawan masa belajar. So, I do thank Allah for all the priceless moments that I can have with all my friends *=) 

Wednesday, December 07, 2011

my first experience: Give a talk

Alhamdulillah..
Pagi tadi 8.45am sy perlu bagi talk pada student year 5 school of medicine seramai 80 orang pelajar dan 20 orang pensyarah berkenaan perkhidmatan yg SDCU tawarkan pada semua students and staff UCSI University, Trg campus.

With preparation and assertiveness attitude during the talk, I relieved cause everything is going well and successful I would say *=)

"A very nice and excellent presentation" - Dr San
and also a very supportive words from the other lecturer.

Monday, December 05, 2011

tak Pasti

. . . menyesal tak guna theory dengan betul *=( 
harap-harap masih ada peluang. 

Tapi kalau guna REBT macam dah betul rasanye. 
Kenapa rasa ragu2 nie. Salah ke tindakan sy tadi ea?

Wednesday, November 30, 2011

Sweet thoughts

Special thanks to my dear sis and brother-in-law, for your sweet thoughts . . .

 **sweet and lovely gift 



Love em' both *=)

.
Thank you *=)

My 25th birthday wouldn't have been the same without both of you. You and your hubby are always so much fun! Thank you so much for your Birthday wishes. It filled my heart with joy to read your kind words and to smell the sweet aroma. I am so LUCKY to have you as a wonderful and lovely sister *=)

Love you most and again, I thank you from the bottom of my heart *=)

Monday, November 28, 2011

to be "Someone"

Take five,
I have a List of my Dreams

Serius,
sy perlu lebih Rajin;
lebih Bersemangat;
lebih Berusaha Keras;
jangan Berlengah-lengah;
lebih Fokus;

Pastikan semua yang dirancang dapat dilaksanakan dan selesai sebelum due date nya!

sy boleh, sy boleh, sy boleh!
*=D

go away...

Ya Allah jauhkan hamba-Mu ini dari sifat Tagha. Nauzubillah..

Semalam, sebelum tidur sy baca satu buku nie. Pasal tagha. Rasanya lebih elok kalau readers cari sendiri maksud dan erti katanya berbanding sy ceritakan di sini.

Kenapa?
Sebab sy takut kalau sy bercerita akan timbul dua kesan akan datang.
Satu, semasa sy bercerita, timbul sifat tagha dalam diri sy. Dan yang keduanya, dalam masa-masa akan datang, tak mustahil dengan tiba-tiba timbul juga sifat tagha dalam diri sy walau sebesar zarah.

(-_-)

"Alaa dah pukul 6petang ke??"

Selalu sangat ade feeling macam nie. Asal jam pukul 6.00 petang aje, mesti rasa "alaaa dah pukul 6 ke??"
Bukan sebab terlampau rajin buat kerja. Tapi sebab bad feeling yang memang totally tak best bila naik bilik and duk sorang-sorang.

Yup, memang hakikatnya banyak aktiviti boleh buat bila balik. Rehat, ibadat, baca buku, thesis, blogging, fb-ing, surfing.. Tapi.. entahlah. Memang tak best sangat rasa nie. Hari-hari kena motivate kan diri sendiri. Penat dengan situasi macam nie. Mungkin rasa bosan duk sorang-sorang kot. Kalau ade teman lain la kan. Dan mungkin juga disebabkan faktor boderline personality sy nie, so tak suka sangat kalau kena hidup dalam suasana yg terlampau introvert nie.


Hmm, sekarang sy masih di office dan dengan mood yang slow . . . sy packing barang untuk balik ke bilik.

Till then people *= |

Thursday, November 24, 2011

Ilmu.Knowledge

Assalamualaikum dan Hai semua,

Sy percaya dalam kehidupan setiap daripada kita, pasti banyak ilmu yang kita akan perolehi. Knowledge nie tak datang hanya dengan kita pergi sekolah, masuk universiti or sebagainya. Even kita duduk termenung, sebenarnya kita dah dapat satu ilmu yang sangat berguna. Namun, semuanya bergantung pada diri kita sendiri. Mahu menilai atas setiap tindakan, tingkah laku, perbuatan dan kata-kata kita atau membiarkan semua itu berlalu begitu shj. Ya, pokok pangkalnya diri kita sendiri. Orang sekeliling tak akan dapat mengubah diri kita jika kita sendiri tidak ada keinginan dan kesedaran.

Sy paling suka mencari ilmu yang ada di sebalik kejadian yang paling teruk sy hadapi dan lalui. Pengalaman pahit, rasa terluka dan tangisan sebenarnya lebih banyak menyedarkan sy dan mengajar sy. Pertambahan ilmu yang nyata.

Sy suka menilai.
Sy takut tindakan sy jatuh pada "judge people".
Sy juga takut tindakan sy jatuh pada "meletakkan nilai diri sy pada orang lain".
Namun sebagai manusia, adalah mustahil untuk sy tidak melakukan itu. Usaha sy adalah berusaha untuk sedar dengan setiap kata-kata dan perbuatan sy.

Sy juga sering ingatkan diri sendiri supaya tidak sewenang-wenangnya mengharapkan orang sekeliling react seperti yang sy berikan. Namun sebagai manusia, adalah mustahil untuk sy tidak melakukan itu. Menyebabkan sy terbabas mengharapkan orang sekeliling cuba react seperti yang sy berikan. Hmm.. paling kurang sy berusaha untuk sedar dengan perkara-perkara ini.

Sy takut jika dalam kata-kata sy, sy cuba meletakkan nilai yang ada pada diri sy pada orang sekeliling sy. Walau macamana pun situasi orang sekeliling sy, mereka adalah tidak sama dengan sy. Kerana setiap manusia itu unik kejadiannya. Sy cuba sedaya upaya daripada mengatakan "kalau sy dah berada di tempat awk..." "kalau sy jadi awk, sy takkan buat macam tu...." dan lain-lain lagi. Walaupun salah satu tanggungjawab sy adalah untuk sentiasa empathy pada orang sekeliling, terutamanya klien sy tetapi bukan itulah caranya. Bila sy terbabas bercakap begitu, tidak mustahil orang sekeliling sy akan berfikir dan rasa lain dan tidak seperti yang sy harapkan.

Memang apabila kita memikirkan perkara ini semua, kita akan rasa "apa perkara terbaik kita boleh lakukan...".
Namun, prinsip sy senang. Ikhlas dalam sesuatu perkara yang kita lakukan dan sentiasa berdoa supaya dijauhkan daripada perangai buruk. InsyaAllah.. Sy cukup yakin dengan ini.

25th November = 25th years

Dear myself,
Truthfully. . .
You're not getting older but actually you're getting better. And hope you love your new age cause it looks good on you. So, Happy Birthday *=)

Thank you.

Warm regards,
Yourself.
25 November 2011

next step for the next stage 

Tuesday, November 22, 2011

short entry

the only picture during eid ul adha

with 'his' niece

Bukan nak diet

Hujan lebat sgt sekarang. Rasa mcm tak selamat tinggal dlm bangunan nie. Kerusi, meja semua terbang. Huh! gerunn..

Lama tak update blog, quite busy with office stuff. Including my personal matter. 
While writing this entry, my mood become like swing.. 
When it becomes like this, the first thing I will do is to recognize what is my problem. I don't like to just layan this negative mood. To recognize what is my problem is more valuable for me at this time. So then, the spirit mood will appear even slowly..

Hmm smlm, makan salad. Sbb malas nak masak jadi buat menda yg paling senang asal boleh isi perut. So, sy potong-potong semua nie masuk dlm bekas then tuang thousand island...siap! 
the salad;

 thousand island;

siapp *=)

Monday, November 14, 2011

Status Belajar

Alhamdulillah,
status belajar dah seperti yang sepatutnya *=)
Berusaha!

Wednesday, November 09, 2011

NCC 2011 @UCSI University, KL campus (North Wing)

Assalamualaikum and Hi dear...

I've been in a silent mode for a while.
Quite busy at the moment coz am joining this:

Unfortunately, sy tak sempat nak mengambil gambar(s) untuk dijadikan kenangan cause at the same time, got a task as one of the committee members. But then, never mind cause every momment here already saved into my own "hard disk".

I need to be here for 4 days and 3 nights. Will go back to Terengganu this Friday night.
.
.
.
hmm that's all for this senggang time;
see u later people *=)

p/s: sorry for "nothing important" info here ;p

Friday, November 04, 2011

Cramp!

Rasa nak duduk meringkuk, baring pun meringkuk. Meringkuk, pastu guling-guling *=(
. . . jap! faham ke meringkuk tu ape?? ngerr

Mendapat sakit perut hari ini. cramp!
Berpunca drpd PMS. Tambahan pula, sy memang tak boleh lapar. Normal lah kan bagi orang yg ade gastrik ni. Huh, serius kena jaga makan. Tapi ape boleh buat bila duk bujang, tambah lagi tak tinggal dengan family, for sure lah takkan dapat makan dengan baik. Tak sama kalau tinggal dengan parents, diorang mmg akan pastikan makan semua cukup. Bila tinggal sendiri nie, nak makan kadang tu jadi malas, nak masak sungguh2 pun malas. Huhuu,teruk betoll! terima lah akibatnye kan.. ahaks!

Wednesday, November 02, 2011

again, my research!

Salam and Hi readers!

During my master degree, we are always reminded about the importance of doing a research when we're involved in the real world of work as a counsellor. Besides practising all the knowledges, theories and skills in an attempts to give the best services to our clients, we are also need to practising to do a research which is related with the cases we handled.

Since I'm now are still in the process to finishing my thesis writing and at the same time the title of my research was very related with my scope world of work which is about the working alliance between counsellor and clients, therefore I think to put an efforts by doing my thesis writing will give an impacts to my practices now. Means that, holistically am now are practising the one of the important part as a counsellor which is doing a research and at the same time I got the benefits too because I can complete my master thesis soon. Hopefully will be done by end of this December, insyaAllah.

Genuinely, I'm in the crucial time. Serious! But, am trying not to putting my self in the stress zone. Just be calm but continuously keep on reading and writing. Another efforts was to put the warning sign at soft board, so then the feeling of anxious will come when laziness attack my mind.

am hoping for the best in the future *=)

Tuesday, November 01, 2011

Pleasant month;

as always, am really welcoming the most pleasant months . . .
of course, lovely November
I'm hoping that each days in this pleasant month will be a very meaningful and bring a lot of happiness to me as a someone whose are born in November *=)



Have a good day people *=)
till then,

Monday, October 31, 2011

Rubber Stamp

Assalamualaikum w.b.t and Hello people!
Before I continue writing this entry, I want to shout out here about my 'stigma' which is maybe some people judging me that: "mende remeh camni pun nak publish ke?" or.. "show off nye dia ni!". By the way its just my perceptions which is comes from my irrational belief. So, please ignore my stigma statements stated above.

Okay, will start to share my new rubber stamp! my official rubber stamp, and also my first rubber stamp marked with job title *=)
 am totally happy with the outcomes.

using this for the first time *=) heehs!

happy moments

ehemm!
Salam and Hi readers,
Masa cuti hujung minggu yg lepas.lepas. maaf, sy tak ingat the exact date. My sister; kak huda and her husband merangkap abg ipar sy telah bawa sy dan hilmi makan.makan minum petang kat kedai pink *memang namanye kedai pink ea! which is located at the beach area.
So, kami makan.makan, sembang and sharing the latest news from each others. It was fun, and am really happy with the moments we spent together. Mesti lagi seronok kalau hanif pun join skali *=)

Lepas tu, kami ke taman permainan sebab hilmi nakkk sangat main buaian. Perlu faham kat sini ea, even umur hilmi dah 21 tahun, tapi minda hilmi masih di tahap kanak-kanak.

Please, enjoy our moments;

 hilmi yg sgt manja <3

 newly married 

 me,

. . . dan mereka yg sgt sy sayang *=')

ermm maybe we can do this more often. Once per month for siblings gathering? I think this is a good idea. Will proposed to my siblings soon *=)

the Reddish

Today, am going to update a few stories which I checked it with "pending" status.

One of them is about the UCSI University official t-shirt which I got from Ms. Marini a.k.a Finance Officer.
am still not wearing it means that, its still hanging in my wardrobe.
hehehs! actually my close friends clearly understand bout my vein. Specifically when it comes with formal uniform either t-shirt or jacket. **I will never wear it except there's have any occasions or programmes which is required the participants to wear their formal uniform *;p

What ever it is, am actually in love with this beautiful reddish t-shirt *;)
 at front

at back

thank you for giving me another UCSI items *=)

Safely arrived

Alhamdulillah,
today I got a parcel;


If you can see, stated below it is from one of my beloved siblings, hanif =)
Thank you again for your helps. I will never forget all this and at the same time I learned something which is very meaningful for me as a human.
and of course, thank you Allah *=)

Saturday, October 29, 2011

Kenali diri saya bersama Puteri Kasih

am accidentally  joined this segment after got a tagged from my dear senior sister kak Arai, last thursday. Actually this segment proposed by Puteri Kasih. The games need the tagged-blogger to answer all the questions and submit to puteri kasih before 30 Oct 2011 (11.59pm). Honestly, since I start blogging am never join any kind of segments or any activities related with other bloggers. I'm writing just to share something like a 'middle things' happened in my entire life. So, have been tagged by my lovely kak arai, made me felt the real world of blogger.


After all, a bunch of thank you for my dear kak arai and the owner of this segment puteri kasih.


So, here's the questions and my faithfully answers *=)




1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi: Chibi Maruko Chan! 
2) Saya ingin sekali bertemu dengan: to be honest, our prophet Muhammad s.a.w
3) Binatang yang paling saya takuti adalah: Semua kategori binatang reptilia, terutamanya ular! yerrkkzt!
4) Saya teringin bercuti ke: Tokyo, Japan *=) one day...insyaAllah
5) Lagu yang paling saya minati adalah: the self-help song, "Jangan Menyerah" by D'Masiv
6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan: rasa takut dengan AMANAH yg sgt besar. Gagal bermakna perlu menanggung dosa.  
7) Insan yang paling saya sayangi adalah: Ma <3 (my only mom)
8 Perkara yang paling saya benci adalah: Lalai dengan kehidupan dunia *='(
9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah: Turn off alarm hand phone
10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya: 1. Suka dgn ilmu yg berguna; 2. Lambat bersiap *;p 3. Makan banyak tapi tak besar2 *sigh*


Hmm.. memandangkan sy takde ramai sgt kawan yg blogging, boleh sy tag cik Puteri Kasih (www.puterikasih.com) hehhe *=)



Last but not least, enjoy my self-help song;
Senyum dan terus melangkah *=)


Wednesday, October 26, 2011

i'll stand by your side for ever

Assalamualaikum wbt and Hi all,

So, here's the latest news from my previous entry which is I mentioned about my big worries.

Truthfully,
What can I conclude from my past experience handling my big problems was, no matter what happened to me, as always... parent and siblings will come first and trying so hard helping me and never let me be in trouble by myself.

Thank you Allah for this precious gift. I mean a great and a very amazing siblings.
Seriously, they help me a lots.

Dearest kak huda and hanif, I'm so thankful to have a siblings like you and I can never thank you enough for what you've done and NO, NOT just because of the help... but so much more...
I do hope I can help with any of your problems too insyaAllah... *=")

Love Love!

faithfully, I love both of you most!

Tuesday, October 25, 2011

Not feeling well, emotionally.

am not feeling well today, emotionally.
Either can't detect my own feelings or maybe I'm trying to hide something.
Urrghh!

Hmm..genuinely I got a very big problem(s).
But, can't share here cause its too personal.
I think bout this too much until I got nightmare last night.

Monday, October 24, 2011

Zikr vs Other Songs

Salam and Hello all *=)

am now using the office computer means that, I do not need to bring my lappy to office anymore. But, its lacking when this computer doesn't have its own speaker; so then I can't browsing to the hotfm webpage for listen to the live radio. Considering that songs will make we feel more energetic drives me to make a decision to buy my personal speaker soon.

By the way, listening to the love songs are always teach me how to feel and how to think in so many ways. At the same time this is going to be one of the learning style to get know as much feelings that we actually have. So, that is the second reason for listening to the love songs; and personally I loves to hear this genre of songs too.
 . . . but sometimes I feel guilty for myself cause, if I spend my times to listen to the zikr its actually gives us a lot of feelings and thoughts more(s) than listening to the love songs.

Just make it simple with listen to the zikr more than listen to the other songs *B)

SDCU signage

Salam and Hi readers,

Some people asked me why I still not put the signage of the SDCU even I've been here for almost 3 weeks. They gave me an idea such as to print the signage using the A4 paper then laminate that printed paper and just put it in front of my SDCU; or maybe just book the signage from the signboard outlets.

The answer is simple. I like to make it more creative by using my merit of artistic skills. Its makes me feel unique and at the same time the major impact of attraction will come together. Honestly my artistic skills are not too great and its consistent with my score of Search Directed Search inventory by John L. Holland which is I got lower score of artistic quadrant than the social quadrant.

Its actually not about neglecting their opinion, but its more about to learn developing the counseling unit by using all the knowledge and experience that I've gained before. I have to admit that am not really creative just like the professional artists, and most important you must realize this fact. What I've done and what am going to do is just a very simple idea that come and touch my mind.

So, last week I bought this colorful ice cream sticks;

Then, simply glued the colorful ice cream stick around the soft board to make it become as a border. At first, I would like to stick it in a manner of not systematic, but considering the space for me to write the SDCU words so I decided to just make it simple and arrange it on a regular basis. Then, here's the outcome for my SDCU signage;

Am thinking that maybe its looks like 'kanak-kanak rebina', but never mind  I believe in what am doing now cause it was not an offense if I try to learn.
Cheers!

**the signage have not completed yet; will update the final outcome later *=)

Visotors and Reflection Books

Last weekend, I went to find some goods for the purpose of the decoration for Student Development and Counseling Unit (SDCU). So then I bought two important books which is one for the visitors of SDCU and the other one are special for my unique clients. The main purpose for both of this books is to let the visitors of SDCU write their name, their company or where they come from, their signature and maybe a small review about their visits. Meanwhile the second books will be a diary for my clients, means that at the end of their counseling sessions they will write something reflections about their feelings or thoughts after all the experiences they get during counseling sessions.

Here's the picture(s) of my visitors book and diary for my visitors and clients to be:
 *can't remember the price at the moment. sorry guys *=')

The cover of SDCU visitors book . . .  
This one cost me $45.00 *=( quite expensive, yup i noticed that.

. . . and the pages

Till the next stories bout my SDCU project;
thank you for reading this entry peeps *=)

a gift

am happy *:) 
tima kasih ma.. 
Sebab belikan nie utk jah. 
Sebab ma tak nak bagi jah bosan duk sorang-sorang kat hostel.
Sebab ma selalu fikir pasal anak.anak ma.


Walaupun aerial tv hanya dapat channel ntv7, tapi tue pun dah lebih dari cukup. Paling kurang jah tak bosan dan sunyi sangat bila masuk bilik, bila balik dari kerja, bila bangun dari tidur dan masa nak breakfast.
. . . dan walaupun aerial yg tak berapa elok tu jugak buatkan satu.satunya channel yg dapat nie tak berapa lawa, ia tetap cukup bermakna buat jah. Tima kasih ma *;)

p/s: tak pasal.pasal sy jadi peminat setia cerita Hi5. agagaa! cam budak2 *;p



Wednesday, October 19, 2011

help me

am completely worried!

counting within 60 days *:(
this is my bad feelings ever. "sigh"

Sunday, October 16, 2011

Blue and Orange

Sekarang fokus kerja lebih kepada merangka susun atur dan design utk student development and counseling unit. Semua perlu difikirkan, baik dari segi pemilihan warna, keperluan peralatan, hiasan, sistem dan banyak lagi lah. Tapi malangnya tak banyak yg mampu sy buat memandangkan cost yg memang menjadi perkara pokok dalam melaksanakan tugas sy sekarang. So semalam sy dah ke mydin dan giant di kay tee untuk beli beberapa barang yg diperlukan. Hmm barang tak banyak mane dan bukan barang besar pun, tapi dah sampai RM130+.

Bercakap pasal tema warna, sy pun agak pening sebenarnya. Banyak sgt warna-warna yg menarik dan memukau pandangan. Tapi sy terhadkan pilihan sy kepada warna yg agak ceria, dan mampu memberikan semangat kepada sesiapa yg memasuki bilik ini. Jadi sy putuskan utk memilih tema warna ini:


Basically, orange and blue colors. Kombinasi yg menarik dan ceria pada pandangan mata sy lah. Tapi bila sy fikir kepada sesuatu yg menyejukkan, warna hijau lembut dan pink mungkin lebih sesuai. Entahlah. Setakat ini, sy masih kekalkan dengan pilihan warna di atas. Cuba dlu, kalau nampak terlalu garang, sy tak akan teragak-agak utuk tukarkan warna di atas dengan warna yg lebih sejuk dan mendamaikan.

Tuesday, October 11, 2011

Going home

Dah pukul 6.10pm, time to go home!

babai my colleagues, see u tomorrow *;)
purple.kurung for tuesday 

Monday, October 10, 2011

Tuesday morning *;)

Pagi semua *:)

Emm, nanti sy kena p training kat hq. Already discussed with Dr keith and we both agreed with the date. So now I just need to confirm with student affairs manager.

Tips to be HAPPY for today:
"Live your Life with purpose". Set out to achieve something and do it. The feeling of accomplishments is empowering.

 **touch up kejap. (^^,)

Tulis sikit

My very first experience, being a counselor to my boss.
Roughly, the issues was very big.
Maybe I can't help a lot but at least, am satisfied with my boss feedback because am already used my listening skill and a few reflection skills optimally.

am going to go through all this as best as I can.
thank you Allah for make me feel that I'm not alone.

**baru perasan, entry yg kat bawah ni adalah genap entry yg ke-100, kiranya nie entry yg ke-101 la *;)
even tak banyak (dan mengarut2), but am still happy with all my writing. hihiii.  

till then readers *:)

Saturday, October 08, 2011

My first staff id card

Today, i got my staff id card.
am not happy with my old school passport picture. They should ask me first *:(

today's outfit: turquoise.kurung  

**membazir je cuci gambar passport banyak-banyak "sigh"
Tapi ape-ape pun, syukur alhamdulillah. Setakat nie semuanya dipermudahkan-Nya. 
thank you Allah

small.party for hilmi dearest

He's now officially turn to 21 years old.
Jadi memandangkan weekend kali nie sy balik pondok manis, telah sy tunaikan janji sy pada adik tersayang <3. Pagi jumaat tu sy bawak imi breakfast kat era cafe, then pegi beli-beli barang sekejap. Last skali, sebelum balik umah, kami ke hotel uitm utk belikan imi kek birhday *;)

heehs! imi pilih kek kaler pink. **strawberry cheese cake. 

celebrating his birthday <3
04101990

syg, tak kira ape pun yg terjadi insyaAllah dengan izin-Nya selagi jah ada jah akan sayang imi dan jaga imi sebaiknya dan semampu jah. 
love you most!