Saturday, January 01, 2011

Need to be Calm

Hari: Isnin
Masa: 11.00am
Tarikh: 3 Januari 2011
Bas: Sani Ekspress
-------------------
Seperti yg tertera di atas,
Tadi dah pi beli tiket nak balik ke school.

Perasaan: Risau dan berdebar-debar.

Alasan: Internship start 3 January 2011, tapi sila lihat tarikh tiket bas sy di atas  **kalau mydear baca nie, abes la kantoi! Kawan-kawan sume start intern hari isnin, tapi sy masih dlm bas. Surat utk intern tak pasti lg da diterima oleh penyelia tempat internship atau tak. Hanya akan diketahui pada hari Isnin ini jugak. Preparation utk internship adalah tiada. 

Kondisi semasa: Kalut tapi buat-buat cool. Nasi da jadi bubur. **tapi sy lebih suka makan bubur ayam MCd drpd nasi goreng ;p

Harapan: Ini adalah situasi genting terakhir dalam hidup sy. lepas nie tobat tanak buat kerja last minute macam nie lagi. 

Jalan terbaik buat masa sekarang adalah;
Iyer, betul la tu . . .

0 comments: