Saturday, January 01, 2011

Setelah Penat

Fuhh... penat okay. siyes! da dalam 1 week cuba utk post kat blog tapi gagal. Tatau ape masalah dgn blogger nie. setiap kali pegi kat "New Post" or "Edit Posts" mesti dia mcm hanging gtu. 
Perasaan? rasa cam sengal giler. time kite rajin nak blogging, dia buat hal kan. 

Yes, it's true. i hate you, but i love you. that's why i keep trying to find the solutions. so that i can continue my part time hobby.

Ape-ape pun sekarang da rasa lega sbb da jumpa solution dia. 
Oh yer, kat bawah nie adalah post from mydear. sbb da fed up sgt cuba-cuba tak dapat kan, sy pun tanya kepada yg pakar and mintak si dia tolong check from his lappy. and the result? dia boley jer publish post from his lappy. means masalahnye mmg dr my lappy la. godek punye godek akhirnya da tau punca kat mana and dapatla settlekan keadaan yg tak best nie *;)
till then people <3


0 comments: