Wednesday, March 23, 2011

Areda love Yek; 19 March 2011

This entry was dedicated for one of my secondary school friend named Addawiaah Awang for her wedding day ---<@ with her husband, Talib @ Yek.

Areda, tahniah akhirnya awk dah selamat dinikahkan dengan yek, lelaki yang akan menjaga awk hingga ke akhirnya insyaAllah. . . Now tinggal sy ngn yanie jerlah dari geng ZYMA kite yang tak kawen lagi heheh. Awk ngn linda dah selamat jadi isteri orang. Sy doakan awk cepat2 dikurniakan anak.. heheh awk kan suke baby. Boley join club linda, faza, wanie, rozie dll. heheh. Tapi ape2 pun awk doakan sy jugak yer, sy pun nak cepat2 join the club! *;p Walau pun status dah bertukar, kita tetap kawan macam duludulu. Hopefully lepas nie kehidupan awk lebih gembira dan lebih dimurahkan rezeki oleh-Nya. aminnn...

gambar pengantin takde.. gambar bride-to-be ade *;p LOL

1 comments:

annah said...

"Tapi ape2 pun awk doakan sy jugak yer, sy pun nak cepat2 join the club! *;p"

INSYAALLAH!=)