Sunday, March 13, 2011

Bed Time Story

Hye people!
Okey, i think this could be my last entry for today, before i go to have my perfect sleep and rest *;) yuummmi! hehehhe sesedap itu yer kalau bab tido mentido nie. Okey, jangan nak sopan2 yer. Tolong britau kat sini sape yg tak suke tido? Well, see . . . kan da cakap mesti takde yang akan angkat tangan and cakap. "saya manusia yg tak suka tido" if you're normal, you'll be in love with your rest time *:)

Rasanya takde pape yang menarik nak di bed time story nyer just a lil bit sharing . . . it's about kaki. Also one part of our body and of course it is important. am i right? then, why not kita jaga kaki kita just like the other part of our body. kan. To be honest, before this sy pun mmg tak berapa menitikberatkan tentang penjagaan kaki till my friend share about the advantages "If" kita jaga kaki kita nie elok2. So, macamane nak jaga dengan elok? ini mungkin membantu. Kadang tu ada yg jenis tapak tumit tu merekah kan. and kalau da ade tanda sket2 contohnya mcm garis2 tu, jangan dipandang enteng! It's better to take it seriously from the beginning. Jangan sampai da jadi sangat merekah and keras semacam tapak kaki org lelaki baru nak sapu losyen tu, losyen ni. Mulakan dari sekarang, sebelum masuk tido, sapu losyen. Mana2 losyen pun okey. Kalau bukan yang khas utk kaki pun takpe. As long as losyen itu adalah losyen, ia elok di sapu *;)

Then, after da siap sapu loyen, the most important part is . . .

Pakailah stocking semasa tidur . . . konfem anda pasti dapat tidur dengan lena dan terasa anggun gitu. heheh! Nak lebih seronok?? Nanti da lama2 sket, korang belilah koleksi stocking yang cantik2 atau colorful! Mesti lagi seronok and lama-kelamaan akan rasa mcm satu kemestian before go to bed, nak kena sapu losyen and pakai stocking.

Selamat mencuba (^_^)
Good Nite, have a perfect sleep and welcome to your own dreamland people <3

2 comments:

annah said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh! 0.O"
byknye collection awak! hihi;)
lg seronok setiap 2 hr skali tuka2 kaler!bru semangat grooming diri sendiri.

mizahamizah said...

hehhe.. rasenya baru 3 kali pegi beli, sbb skali beli ade 3 pasang kan, sedar tak sdar da ade la camgini. best2, tapi takde la tukar hari2 *;p