Wednesday, March 23, 2011

Door gift

Baru aje lepas lunch . . . adik rumate belikan nasi ayam dan sy hanya mampu makan separuh. Dah la empunya diri ni dah kurus, makan pulak sikit kan (-_-)

Masa balik dungun barubaru nie sy ade snap beberapa gambar kat rumah sempena persiapan wed kak huda. For me, kak huda mmg gigih buat persiapan utk wed nye. Bila tengok dia bersungguhsungguh buat persiapan nie, terasa macam bersalah pulak sebab tak banyak membantu. Yerlah kan sy duk jauh and mmg tak dapat tolong banyak utk preparation wed kak huda & zul. Btw, kat bawah nie adalah sipi-sipi gambar untuk door gift yang akan kami beri kepada the guests . . . Kalau nak door gift nie, nanti jemputlah datang umah kami yer. hehehhe
For our special guests-to-be

for our guests-to-be

ehee! seronoknye wat persiapan kawen nie! Okey, the idea untuk door gift nie adalah combination from three of us (kak huda, ma and i) plus one of our cousin. And act, the budget adalah sederhana and kami fikir its better to give this door gift to our guest-to-be compared to barang-barang lain yang nampak cantik tapi at last jadi barang yang tak berguna kan. So, dengan budget yang sama dengan budget door gift yg lain plus barang nie berguna, i think its much better for family bride and the guests . . . For me personally, kita boleh cari barang yang baik, berguna dan murah untuk dijadikan kenangan dan berguna untuk tetamu. Kawen kan sekali seumur hidup, insyaAllah . . .  jadi fikir sebaik mungkin for one of this aspect kay *;)

1 comments:

annah said...

nak nakk! kalo boleh nk setiap satu. hahaha, tamak betol;p