Monday, March 21, 2011

From nia to klia

Semalam dapat on9 dengan hanif sekejap. Dia call sy thru skype and gtau dia dah ade kat Narita international airport dan hanif  tidur kat airport malam  semalam sbb in case ade pape hal yg boley buat dia delay untuk sampai ke airport lagi susah nanti kan. Jadi sekarang dia dah dlm flight, alhamdulillah takde ape2 masalah setakat nie. InsyaAllah hanif akan sampai ke klia around 5.00pm dan terus amek flight ke terengganu jam 7pm sebaik saje lepas pemeriksaan radiasi di sana. Doakan semuanya selamat..

Mood sy: Sedih sebab sy sorang jer dlm family yang tak dapat ikut pegi jemput hanif  *:'(

0 comments: