Tuesday, March 15, 2011

A gift for abah

Hye people *;)
Sy nak letak tepi kejap cite pasal mende sedih-sedih, runsing-runsing. Maybe tetiba rasa lega sikit after baca surat khabar Berita Harian. Nanti kalau rajin, sy update yer. Btw, yang utamanya pasal entry nie, sy nak share pasal my dad belated birthday.

Birthday abah adalah pada tanggal 12 February 1955, and as his daughter for sure sy awal-awal lagi dah wish kan, cumanya belum sempat nak bagi present utk abah. Memandangkan sy masih belum sempat balik dungun and yg lebih tepatnye tak sempat lagi nak pergi beli hadiah before this. So, tadi lepas balik dr library kecik (FPP's Library) sy ke satu kedai nie utk belikan abah hadiah. Kan besok malam da nak balik dungun kan . . . better terus beli la. Jangan esok baru kalut nak pegi beli. Call kak huda tanya hadiah ape yg better, either t-shirt or tie? bincang punye bincang, i've decided tu buy a t-shirt, but then masa nak pegi bayar dah, sy cancel and tukar amek tie. heheh. To be honest, sy memang memang memang sangat mempunyai masalah kalau bab pilih memilih antara dua nie. Kalau tak caya, boley rujuk kepada kenalan rapat *;p Hal nak pegi makan mane pun susah giler nak decide tau. Tapi sy cuba la improve, sebab tak bagus kan buat perangai cam ni sampai jadi habit. Sungguh tak bagus!

So then, here my little gift for my dear dad;
 Tak tau la abah berkenan ke tak, pilihan yg ade terhad sgt but, hopefully abah syuke *;)

. . . beserta sekeping kad <3

To abah: Thank you for making family such a beautiful word. Have a really happy belated birthday *:)

2 comments:

annah said...

huhu, confusing between two things. biaselah, kdg2 sng beli jea 2-2 terus. kan balik teringat2. kalo ade member sng, tanye pendapat die.tp kalo sy nie, kdg2 tanye org, last2 amek pilihan sendiri gak.hehs;p

btw, the tie looks smart, versace lageyy!<3

mizahamizah said...

heheh nak beli 2-2 terus ongkos plak tak seberape memandangkan masih belum punya pekerjaan tetap mahupun sementara. hehehhe
tu lah, sy pegi sorang2 jer smlm.
hehhe okey eyh? pilihan mmg sikit sgt, tapi rasanya macam oke jgk kan.