Thursday, March 10, 2011

His new hobby

Lately, mydear dah ade hobby baru which is for me ia sangat bagus untuk kesihatan, masa terluang and masa depan kami *;)
pic taken from: mydear photography web

Haa! nielah hobi mydear sekarang (cycling) selain drpd photography. And as her ma'am, i'll always support him in whatever he's doing. Sama macam azli yg mmg tak putus2 memberi sy semangat utk tamatkan pelajaran sy sekarang nie. Oleh yang demikian sbg salah satu tanda sokongan sy kepada mydear, sy telah belikan ini utk dia pakai while cycling:
Yups! Body Magic-round neck. 2 pieces cotton rib. One blue black and one black. Hopefully azli suka la kan. Hari tu ms azli outstation di kL nie, kami sama-sama dah pegi beli satu kaler grey and azli da pakai pun. suke. suke. suke.
Hmmm nak support utk beli yang mahal2 memang tak mampu la kan.. al-maklumlah sy nie budak belajar, takde pendapatan tetap lagi. one day bila sy da kejer nanti baru boley hadiahkan yg special lagi kan *;)

akhir kalam; i heart you!

2 comments:

annah said...

teddy bear tu free gift eyh. comel^^

mizahamizah said...

tambah seploh ingit. heheh. comel2.