Saturday, March 05, 2011

Imran is here!

Sejak i duk kay ell nie sorang2, i mean without imran di sisi untuk 4 minggu pertama mmg perit jugak la. Yup sy akui, sepanjang dia di kay ell nie mmg dia sgt banyak tolong sy. For the most thing in my life, mmg dia banyak tolong. Dari sebesar2 perkara sampailah kepada sekecil2 perkara. And for the first time he came to upm dengan alasan datang melawat sy yg kesedihan ni adalah ms bulan puasa 2010. heee.. sbb tu syg kat imran, dia mesti cuba yang terbaik utk buat sy happy and teman sy. Sementelah sy cuti* pada hari tersebut jadi tentulah sy sgt cergas okey, boley pulak p ikea. and imran? half of that day da penat sket. tapi masih lagi control kuat. heee thanks sayang.
sneak peak!
.
.
.
then kami ke JJ cheras selatan beli barang2 nak raya.. heheh yer yer je kan. padahal in advance, nak beli M. mase tu baru pukul 5, i da beli bubur ayam mcd ngn milo ais. take away pleaseee! boley gtu? hahha i dgn muka selamber and imran dgn muka 'sabor jelah awek aku ni".
at last, utk Buka puasa, cousins imran dengan berbesar hati jemput kami berbuka di rumah kak dib. 1st time, i dengan berani (buat2) setuju tuk p buka puasa dengan mereka. kata orang, rezeki jangan ditolak. and what a surprised, mereka semua sangat baik and sporting! alhamdulillah. rasa "diterima" sebagai seseorang dlm keluarga imran. 

a million thanks: kak dib (tuan rumah), kak ieta and kak izan

0 comments: