Wednesday, March 09, 2011

L . I . E . S

Tetiba post hari nie banyak (tak byk pun, baru 2) pasal msg from fb lak kan. But, i like to share this. Just because i think maybe ini satu perangkap! huuuish, bahaya nooor.

So, this is a message that i received from this guy:
David Benson March 10 at 11:58am Report
Hey,Dear How are you doing? I am new here really getting bored,...I have been hurt in the past but cautiously trying this.... saw your
profile and decided to say hi..I am looking to meet someone nice
and special..Like you waiting to hear from you soon
If you care to talk...Take care.

Apa yg terlintas? konon2 nak berkenalan? sy try la viewed his fb wall. His status: windowed. perghhh cam sengaja jer kan. Pastu boley pulak puji diri sendiri yang si empunya diri ni seorang yang loving caring man and have much love to give. Oip, jangan ngade2 nak puji diri sendiri and show off yang kamu tu lelaki terbaik and teromantik kat dunia ni dan paling kesian ialah, ditinggalkan. Sorry yer, sy mmg takkan layan mende2 mengarut cam gini. And tujuan sy share kat sini ialah supaya sape2 yg ada dapat msg dari lelaki ini atau yg sekutu dgnnya, jangan la layan. Lebih baik sayang kan diri sendiri dahulu sblm nak syg orang lain dengan mudah-semudahnye kan. cam mudah.com gtu. heehehe!


0 comments: