Saturday, March 05, 2011

Love his pics!

Sebenarnya, i nak share ttg siape antara people yg close dgn i dan i suke + selalu amek gambar dia thru my handphone. Ce teka ce teka? mesti nak cakap mydear? no.no.no mestilah salahhh.. Heheh sbb gambar buahati i tak perlu capture sbb dia akan selalu mms. Mintak jer or tak payah mintak pun imran mesti mms. So, individu yg selalu sy akan amek gambar and kadang tu sampai merayu-rayu sy nie sbb nak suh dia pose, senyum meleret supaya dapat gambar paling comel. Dia ialah.... Emi! heheh. Siyesss cakap nie. Tak tipu. Suke sgt amek gambar dia. pastu dlm fon i pun banyak gambar Emi. bila rindu boley tengok selalu. Hmmm rinduuu nak peluk cium. 

p/s: nie gambar ms kakak sy tunang. 
.
.
.
gambar amek ngn fon tak cantek. sbb hp cikai jer kan. hehhe. 
Nah emi, amek hadiah nieee.... muuuuaccheepulohs!

0 comments: