Sunday, March 13, 2011

Mydear sis e-day

13 September 2010 = 3rd Eid ul fitr
Ini bukan cerita basi, dah namanye pun blog kan, the place to keep our memories before everything fades. Takde sape yang nak kenangan2 manis mereka hilang cam tu aje. Selain drpd kenangan pahit kan. Tapi kenangan pahit pun act its better if we keep it in our mind at least, sbb nanti kalau-kalau terjadi lagi kesah2 yang seumpama gitu, boley kita jadikan panduan to make sure we do not make the same mistakes twice.

Jadinya, pada tarikh ini my only beloved sister a.k.a kak huda @ Noor Huda Abdul Jalil telah selamat mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihannye iaitu Mohd Zulkifli **wahhh skema abes ayat kan! ayat skrip *;p
happy face *:)

ma and abah

crew belakang tabir yg kuat *;p hanif a.k.a tukang beli ais. heheh

the guest . . .

beloved sibling <3

kak huda's fiance with my lil brother

Sekian, 
thanks people for drop by to read my small happiness <3

6 comments:

mokcik said...

slipa mokcik tetap ada!!!!hahaahahah

mizahamizah said...

heheh. yerrr.. kelass gtu cam kat kedai bata ;p

mokcik said...

hahhahha.....like tuan like seliparnya!!!!

huda said...

wah2..thanxx ;p

huda said...

wah2..thanxx ;p

mizahamizah said...

same2 kak huda. heheh. follow la blog aku yg comel nie.. heheheh