Wednesday, March 23, 2011

Part II: Sugar's born-day

. . . continue
Bila berjumpa untuk celebrate special event camgini tak sah kalau takde acara makanmakan kan? For sure lah mesti ade punya. And kali nie, demi nak melengkapkan acara birthday nie kami ke Hotel UiTM Dungun utuk celebrate annah's birthday sambil sembangsembang and gossipssss *;p pentinggg tuh! Then kami pesan 2 slice of cakes yang perisa dia lainlain plus teh tarik! our fav. yummiiiee, tapi sayang plak sebab teh tarik tu maniss cam saje cari naas nak kena kencing manes kan. dah la makan kek, order ngn teh tarik plak. Act, teh tarik adalah minuman kegemaran rasmi kami berdua, so tak kesah la. As long as dapat buat this small party jadi comel and menggambarkan kami, itu dah cukup bermakna buat kami *:D
annah's cake

saya punyer *;)

annah's happy face with peace ^^V

To annah: Thanks for everything . . . and for me, knowing you is an amazing experience in my life ever. honey heart you sugar <3

1 comments:

annah said...

sampai ade part 2, tq honey.eheh!:P

tu la, rase silap plak order teh tarik, kebetulan cite kite lbih kurang. hehe, mmg ade chemistry lah.

tq belanje!suke!;)

tggi sgtlah compliment awk kt saye.xlayak rasenye. i just hope that our relationship nie berkat dan dapat memberi semangat hidup for each other. actually, kte nih melengkapi, sbb tu bole sampai ke tahap ini.

ergh, tetibe nk menanges T__T