Tuesday, March 15, 2011

Sebelum keluar . . .

g.o.o.d  m.o.r.n.i.n.g  e.v.e.r.y.b.o.d.y
Hari nie, sy tak pergi internship sbb malam nie da nak balik dungun. Jadinya, pagi nie sebelum keluar sy dah plan ape nak buat untuk hari nie, 16 March 2011; 

1st of all, perkara yang harus ialah breakfast, sy memang tak reti kalau tak amek sarapan pagi2, mesti jadi lesu sangat dan bole jadi sampai sakit kepala kalau tak sarapan pagi-pagi sebelum mulakan kerja.
2nd, pergi library faculty nak siapkan sikit lagi ubahsuai untuk ketiga-tiga questionnaire for my research. Balik nie nak buat pilot test jugak, hopefully semuanya berjalan dengan baik *:)
3rd, Jumpa Dr Halimatun untuk nak beritahu tak dapat attend kelas crisis intervention this coming friday. Act, masih memikir-mikirkan ape alasan terbaik yang perlu diberikan *;p
4th, pergi mines kejap, annah mintak beli casing BB dia. Da lama dia mintak beli, so before balik dungun tonight, baik pegi beli dulu, harapnye ade semua kaler yg di request.
5th, balik bilik and start to packing my stuff.

Sekian, let's start our day with breakfast first . . .
till then, babai semua sy gerak dulu (^_^)

5 comments:

annah said...

fuhhh, byknyeee updates! xdan nk kejar bce sume.
oh, esk amek cuti eyh.mesti xsbr dh nk balik kan.
ehh, xpelah casing bb. rase cm suke dh yg nie;) xmo la semata2 g mines nk beli casing bb sayeeee.wuuu!

awk disable kan date eyh utk setiap entry?

mizahamizah said...

hehhehe.. ana, minggu nie sy tak pergi intern pun.
takpe..lagipun mmg nak pergi jgk mines kejap sblm balik nie.
sy tak disable pun, taktau nape tak boleh edit kat setting design tu. da banyak kali tekan tak keluar2. taktau ape masalah dia. jadi taktau pulak date setiap entry sy kan.

ZURAIDAH DAUD said...

mizaaaaaa :P

mizahamizah said...

yer kak araiii.. hehehe
ingat miza slalu yer.. heheh *;)

zuhanif said...

hehheheh mmg selalu ingat pung heheheh pe kabar? emmm rindunya nak jumpa miza huhuhuhu. bilalah kita blh jumpa yer? emmm banyak pekara nak cite huhuhhu