Thursday, March 17, 2011

Sedikit ringkasan

Salam Jumaat yang mendamaikan . . .
i'm safely arrived at my hometown @ home sweet home.
Emm.. sampai umah around 4 am, khamis.
For sure banyak perkara yg dah berlaku kan. Sebagai contohnya, today my sugar punye birthday (18 march), pagi tadi sy pegi breakfast dgn buahati di M, pegi pasar beli ikangg. heheh and, pegi umah buahati utk lawat kakak buahati yg baru 26 hari bersalin. Then kejap lagi sy akan pegi wedding sedara, esok jugak wedding kawan masa sekolah menengah. Nanti sy cite bagi detail lg eyh. Sekarang tak sempat la nak update blog. Biasa la kan duk umah, bukak lappy pun jarang-jarang, nie bukak kejap sbb tggu adik sy hanif on9. Oh yer, yang alhamdulillah sangat kan, tadi hanif ade call and gtau yang dia akan amek flight 22 march nie same day with buahati punye birthday *;)

Okelah, nanti jumpe lagi yer.
Jaga diri semua, sekarang cuaca tak menentu boley jadi demam *:)

1 comments:

annah said...

hehehhh!da pandai pegi paso beli ikang. sy xpenah lg dpt lesen beli ikang.takot kene yg burukk. hihi;p
busy bangat org balek bercuti nie. cuti pulak sekejap, tp mesti rase puas hati kan.
alhamdulilah, hanif dpt balik. nie balik sendri ke, jpa yg sponsor? papepun, dh lega dpt brite gini kan;)