Wednesday, March 23, 2011

Sugar's born-day

Every year, 18 March will be a day which is important to me as her friend and for sure bring her a lovely happiness . . .
To let my readers know a little story about us - honey and sugar-
Kami dah berkawan since standard 5 and we're still counting for the years of our relationship. So, sila congak sendiri yer dah berapa tahun kami masih berkawan baik + - / x % # = 15 tahun. Sepanjang kami berkawan, mmg macam-macam kenangan. Ada yang gembira, kelakar, sedih dan macam-macam lagilah. Tapi alhamdulillah sampai sekarang, kami masih mampu suka dan duka bersama. InsyaAllah harapan kami hingga ke akhirnya . . Ape yang bestnye tentang kami berdua adalah persamaan, bagi kami tarikh-tarikh penting mcm birthday, anniversary, hari raya puasa, hari raya haji dan macam2 event lagi memang kami boley plan to make it special for both of us. And as usual, bila tiba jer tarikh penting 18 March nie, i'll make sure that am already planned something for my sugar ^^, 

At first, memang sy pening jugak nak belikan ape utk annah, ms tengah duk nak beli present for her banyak kali jugak sy call kak huda, mydear sis untuk tanya pendapat what is the best present that i should give for annah. Pikir punya pikir akhirnya dapat idea nak beli ini . . . 
maple: semua barang di kedai maple nie adalah handmade

Sangat sesuaiiiii! heheh annah yang excited dpt this present and terus cuba. Sy? sangat puas hati bila tahu annah suka *;)))

Thanks Allah for this gift . . . i mean, a special friend named Fadilah Hana Abdul Razak *:) 

1 comments:

annah said...

wahh, awk! smpai tanye kak huda lageyy. segan sy. ape pun awk bagi, sumenye special bg sy. xkire lah ape pun mizah=)

seriously, sukenye handbag nie!balik tuh terus tunjuk dekat gie.excited xabes2. ngee!:D

yes, thanx Allah for making us appreciate this relationship day by day!