Sunday, March 20, 2011

Weekend - 20 March 2011

Hye readers . . .
tengah buat ape tu? *;p
Cam takde modal kan, tetiba tanya tgh buat ape, act its just one way to show my concern to all my readers... macam ramai je yg baca blog nie kan..
Okay, da beberapa hari selepas bercuti di kampung halaman, hari nie da selamat sampai UPM. Sebenarnye da lama sy tak naik bas malam since azli da tak kerja di kL nie. Sejak dari dia dah pindah kerja di kerteh, sy akan amek tiket siang dan sampai around 6pm. Lebih selamat. Tapi kali nie, sbb nak jimatkan masa, sy amek bas malam and safely arrived at kajang bus station around 5.20am. Dlm 6.30am tu kak khad datang amek (sementara tu sy duk menunggu sambil pekena teh tarik kat kedai mamak depan nie) and sy tumpang mandi, rehat2 kejap kat umah kak khad.

Memandangkan smlm adalah hari ahad which is weekend. Kami pakat plan nak ke ikea for the reason, 20 march adalah hari terakhir sale di ikea. Then, sy drive kereta kak khad sbb kak khad penat and kak qish nak kenal jalan yg azli ajar utk ke ikea. Alhamdulillah selamat sampai kat sane dan ape lagiiii kami pun p makan la dulu. heheh isi perut dulu sebelum shopping. Orang kata its better to go to shopping dengan perut kenyang. Kalau tgh lapar, nak shopping, nanti pilihan pun mengarut jer, balik umah mesti rasa menyesal sbb beli barang tu atau sbb tak terbeli brg tu. Percaye tak??

So, i took meatball set yg ade 5 biji, plus 2 chicken wings and a cup of coffee. Selepas kenyang . . . inilah hasilnye... heheh tak banyak pun beli, tambah2 mane yang tak cukup lagi and sy takde beli barang untuk diri sendiri pun, beli untuk kak huda's wedding jer. Bonet kereta kancil yang kecil . . . *;p

2 comments:

annah said...

iskk, gmbr mcm misteri nih. xnmpk sgt ape hasil shopping.grrr!;p
flower tuuu, canteks! same cm sy. xsbr nk tgk hasil nanti^^

mizahamizah said...

heheh kasi misteri sket! baru seperaiss mase event tu nanti. aah, cam awk punye -pink ngn ijau awk punye kan. nie tak pasti sgt lagi konsep ape. tunggu hari betul2 nak start buat tu baru bole nampak kot.