Thursday, March 10, 2011

Yang manis dari kamu

Last post for today before nak pegi bersiap. Jap lagi 3.00pm kelas crisis intervention. Lepas tu, sy nak mintak keluar awal sket dgn Dr Tun sbb nak pegi kL. Kak huda and her fiance tunggu sy kat sogo. Malam nie sy akan tidur ngn family kat area shah alam. Sekarang diorang on the way ke kL nie. Doakan ma, abah, emi, kak huda dan zul selamat sampai.. Malam nie insyaAllah kalau takde aral akan ke IKEA. Nak cari door gift utk wedding kak huda nanti. Awalnye, plan nak pegi esok tapi kak huda da call ikea and diorang da gtau berapa lagi stok yang tinggal utk barang yg kami nak beli tu. In advance, i nak survey beberapa present utk beberapa individu <3

Okey, act nak cite pasal seperaissss parcel yang baru saje sy terima jam 12.15pm tadi. Memang sgt surprised! Mane taknye kan, tiba2 jer around 12.10pm uncle (staff Kolej Canselor) call sy dan gtau sila datang ke pejabat KC utk ambil parcel.. hmmm sapelah pulak yang sudi gembirakan hati nie saat2 keadaan sy yg mmg tgh serabut dgn study especially kan. tapi ms tu terlintak 3 individu yg sy rasa ade possibilities utk hantar parcel kpd sy: Ma, Annah dan mybuahati. So, dengan senyum2 kat bibir ngn hati ni, sy pun pi la amek.. and what a seperaisss, that parcel came from:
daripada: annah razak

Perasaan sy??? mestilah sukeee tersengeh2. Masa tgh jalan dr ofis KC ke bilik pun duk sengeh2 tapi control jgk sbb malu nanti org duk tengokk kan.... hehehe. So, here a few pics from annah's parcel:

 yes, i am opening this card, and cute note book with I-------------IUGE

again, million thanks to you annah for your concern about what i'm always worry.

Timekasih annah utk semua nie. walaupun kite jarang jumpa and duk jauh, tapi setiap kali kita call or YM and sembang pasal life, sy tahu awk mmg sgt concern pasal sy. sy dapat rasa itu. And sy tahu awk usaha yg terbaik utk bagi sy semangat supaya sy dapat habiskan yang "sikit lagi" nie and berjaya nanti, insyaAllah. Nanti kalau murah rezeki sy, kita sama2 p makan besar eyhh. heheh sy tau awk suke! sbb sy pun sukeee *;D
Last but not least, sy dapat rasa yg persahabatan kita skrg sudah matang and kita lebih menghargai satu sama lain. sgt bertuah ada awk sebagai kawan baik sy. Heart you mydear friend <3

Hmmm that's all for today people. 
Salam hari Jumaat *;)

3 comments:

annah said...

test=p

annah said...

wahh, rupenye dah lame update silently.mane aciii bru bgtauuu!;p

huu, bestnye nanti dpt doorgift from ikea *wink wink*!

huu, malunye,segannye!my handwriting yg agak 'buruk' direvealed di blog yg comel lote ini. ehehe!

atleast menjd jgak sepraiss nie kan.hr tu mintk add, xkan nk post terus, tggu2 dlu. kasik saspen^^

ey, gmbo lawo aa.da kreatif snap2 skrg!i loike:D

of course, friends foreva.'lebih matang' tu yg sy suke:))

mizahamizah said...

heheh. sy nie bukan boleh berblogging sgt pun ana. mmg konfem sekejap2 je sy rajin update nie.

insyaAllah, barang utk doorgift da sampai di dungun. tapi biasa jer ana. nama je p beli kat ikea, tapi amek barang murah jer. tak mampu nak beli mahal2.

handwriting: siyes cakap, sy suke style tulisan awk. dr dlu lg sy duk tegur kan. hehhe. smart ar tulisan awk. mmg melambangkan awk la. kekalkan yer. jgn ubah2 *;)

sepraiis mmg menjadi! hehhe maceehhhsss yerr. gambo biasa jer, tetap dgn diri sy yg mmg tak reti nk snap gambar. hehe sian ke awk lau kite kuar duaorang pastu nak amek2 gamba. mmg takde seni la sy nie.

last but not least: friends foreverrrrrr! walau ape pun yg jadi lepas nie kita pasti lebih matang. kan ana *:)