Tuesday, April 26, 2011

Quick Update

Yuppp.. mengaku-mengaku. Dah lama menyepi. Sy memang tak boleh jadi blogger yang istiqamah *:p

Sekarang ade di library faculty.
3.00pm last paper ever for my postgraduate studies. Paper Crisis Intervention. Sepatutnya paper tu hari Jumaat nie, 29 April. Tapi sy mintak dengan my lect utk attend awal for final exam sbb sy akan balik ke dungun malam nie. Ada kerja yang perlu diselesaikan**

Banyak mane dah study? hmmm rasanya 30% baru. Smlm mmg tak sempat nak study ape pun sbb duk menyiapkan final report for internship and jap lagi 12.30pm nak g jumpa supervisor untuk serahkan semua benda2 nie.

Okay, kalau diikutkan mmg tak sempat pun nak membuang masa kat sini. Nie tengah duk menaip entry nie pun berpeluh-peluh tangan, berdebar-debar perut sbb nervous pasal exam sat lagi. Tapi memandangkan hari ini hari yg sgt bersejarah which is my last day for postgraduate student, i think i have to write something here for the sake of my sweet memory *:) insyaAllah . . .