Wednesday, May 25, 2011

Satu Ketika

Salam all!
Hari tu kan, azli ade datang kL sbb dia ade interview kat saga corporation kat sepang. Dalam masa yg sama kak na pun datang kL sbb ade kursus MARA. Dalam weekend yg sama jugak, tiba.tiba jer Dr Wan aka my thesis and internship supervisor nak datang menyelia untuk sy punya group counseling. Jadinye, korang boley bayang tak betapa celarunya hidup sy weekend tu. Minggu yg sepatutnya gembira suka dan ria bersama-sama dah jadi caca ala-ala marba.. Fuhh.. Tapi setelah ditimbang-timbang sepak raga kalau sy mintak tangguh dengan Dr wan penyeliaan tu, mesti sy menyesal tak sudah nanti. Lalu, mahu tak mahu itu ajelah pilihan yang sy ade, jumpa azli, pegi rumah kanak.kanak, jumpa kak na, diselia dan akhirnya baru dapat spend time ngn kak na and shaf.

Kiranya pagi hari jumaat 25 March tu, sy pegi breakfast kat area b.baru bangi ngn azli, then azli pegi interview and sy pulak ke Rumah Kanak.kanak untuk buat a few preparation before supervisor datang menyelia esoknya. Okey, settle semua dalam jam 2.00pm azli datang amek sy and hantar sy ke kelas jam 3.00pm. Malam tu pulak kami dah janji ngn kak na, shaf and kawan2 diorang yg lain untuk celebrate birthday azli, shaf and syamimi. **hmm korang boley bayang tak betapa ekspressnye hidup sy hari tu seekspress sy bercerita nie*;p Kami dah set untuk celebrate kat kedai makan area cheras, namun sy ngn azli sampai lewat sket sebab sy habes kelas lewat and kitorang pegi mines kejap utk beli donashi doraemounnnn. ehhee! Makanya ini adalah gambar(s) yg mimie and nadia ambil pada malam kejadian.

ang ang ang donaaaashiii iteeu! *:)

birthday girl and boys

desert for this makan.makan

the ladies *ehem.ehem

 close friend|muaacher!

Sudah makan-makan kami (azli dan sy) yg datang lewat nie balik awal lah pulakk..heheh sebab al-maklumlah kan sy nie duk hostel so memang tak boley balik lewat dr jam 12.30am. Bukan tak berani nak buat nakal balik lewat, tapi sy nie budak baik kan, tak sampai hati nak melukakan hati pak guard yg bersengkang mata menjaga keselamatan kami semua *tangan di dada mata pandang ke atas *;P Sampai hostel sy tak terus tidur yer semuaa, tapi duk buat preparation utk penyeliaan esok. huuuu rebeh mato! Besoknya kami breakfast di Maulana, then sy hantar azli ke KTM and terus gerak ke RKKTBC. Alhamdulillah penyeliaan tu berjalan dengan lancar and malamnye sy tidur di cheras ngn kak na. Sembang pulak sampai 3 pagi... huhuuu But for me it doesn't matter lah kan memandangkan kami memang susah sgt nak berjumpa sekarang. Once dapat jumpa tu sy lagi akan rasa menyesal kalau sy tidur awal *:)

Hmmm i think, that's all for this entry. Sampai jumpa lagi <3

0 comments: