Monday, October 24, 2011

a gift

am happy *:) 
tima kasih ma.. 
Sebab belikan nie utk jah. 
Sebab ma tak nak bagi jah bosan duk sorang-sorang kat hostel.
Sebab ma selalu fikir pasal anak.anak ma.


Walaupun aerial tv hanya dapat channel ntv7, tapi tue pun dah lebih dari cukup. Paling kurang jah tak bosan dan sunyi sangat bila masuk bilik, bila balik dari kerja, bila bangun dari tidur dan masa nak breakfast.
. . . dan walaupun aerial yg tak berapa elok tu jugak buatkan satu.satunya channel yg dapat nie tak berapa lawa, ia tetap cukup bermakna buat jah. Tima kasih ma *;)

p/s: tak pasal.pasal sy jadi peminat setia cerita Hi5. agagaa! cam budak2 *;p



6 comments:

Fiza said...

cian lok dia....sabo er....biase la tempat jin tendang...susah skit dapat chennel...

mizahamizah said...

hehhe bahaya tu tempat jin tendang. takut dengor. hehe

zuhanif said...

hehheh besnya ada ma baik cm tu heheheh miza kirim salam ma ya. rindu la dkt miza n mama miza huhuhu ingt lg tak ma dkt akak. bila nak dtg jb miza?

mizahamizah said...

|Zuhanif: hehe, alhamdulillah *:') InsyaAllah miza sampaikan salam akak pd ma miza. ehh mestilah ma miza ingat lagi pada akak, kak tim dan ... heheh ;p
Miza pun rindu akak.. dah 6 tahun kite tak jumpa kan. nanti lau ade rezeki miza p JB miza mesti jumpa akak tau. insyaAllah.. *=)

zuhanif said...

ok my dear heheheh abg anip pun ingt kat miza heheheh nak turun jb bgtau awl2 ya blh akak masak2 sedap2 heheheh akak dah pandai masak. abg dah gemok mkn makanan sedap heheheh. n bila nak kenalkan dgn bakal adik ipar selalu intai di fb jer heheheh

mizahamizah said...

Zuhanif: tenkiuu sbb ingat miza. salam pd abg anip. mesti2,kalau miza g jB miza gtau akak awal2 ea.hehhe nak try masakan akak nie. dulu slalu jgk akak masak kat hostel ngn ms umah fellow.

hikhikk nanti kalau ade jodoh, akak datang majlis miza ngn azli ea. tapi tatau bila lagi..