Saturday, October 29, 2011

Kenali diri saya bersama Puteri Kasih

am accidentally  joined this segment after got a tagged from my dear senior sister kak Arai, last thursday. Actually this segment proposed by Puteri Kasih. The games need the tagged-blogger to answer all the questions and submit to puteri kasih before 30 Oct 2011 (11.59pm). Honestly, since I start blogging am never join any kind of segments or any activities related with other bloggers. I'm writing just to share something like a 'middle things' happened in my entire life. So, have been tagged by my lovely kak arai, made me felt the real world of blogger.


After all, a bunch of thank you for my dear kak arai and the owner of this segment puteri kasih.


So, here's the questions and my faithfully answers *=)




1) Jika saya memegang watak karakter kartun saya ingin sekali menjadi: Chibi Maruko Chan! 
2) Saya ingin sekali bertemu dengan: to be honest, our prophet Muhammad s.a.w
3) Binatang yang paling saya takuti adalah: Semua kategori binatang reptilia, terutamanya ular! yerrkkzt!
4) Saya teringin bercuti ke: Tokyo, Japan *=) one day...insyaAllah
5) Lagu yang paling saya minati adalah: the self-help song, "Jangan Menyerah" by D'Masiv
6) Jika saya menjadi seorang perdana menteri saya akan: rasa takut dengan AMANAH yg sgt besar. Gagal bermakna perlu menanggung dosa.  
7) Insan yang paling saya sayangi adalah: Ma <3 (my only mom)
8 Perkara yang paling saya benci adalah: Lalai dengan kehidupan dunia *='(
9) Perkara pertama yang wajib saya lakukan setiap kali bangun tidur adalah: Turn off alarm hand phone
10 ) Tiga perkataan yang menggambarkan diri saya: 1. Suka dgn ilmu yg berguna; 2. Lambat bersiap *;p 3. Makan banyak tapi tak besar2 *sigh*


Hmm.. memandangkan sy takde ramai sgt kawan yg blogging, boleh sy tag cik Puteri Kasih (www.puterikasih.com) hehhe *=)



Last but not least, enjoy my self-help song;
Senyum dan terus melangkah *=)


2 comments:

puteri kasih said...

sori dear..puteri betul-betul tak perasan..lagipu blog puteri asyik meragam je..puteri minta maaf sangat-sangat yer

mizahamizah said...

puteri kasih: takpe puteri.. miza faham sgt. sorry kalau puteri rasa tak sedap hati gini. niat miza cuma nak gtau yg miza pun tag puteri jgk. Ape2 pun, thanks sbb follow blog miza ea *;)