Wednesday, October 05, 2011

Masak Nasi

Since matriculation until now, sy masih lagi tinggal di hostel. If ada pilihan, sy mmg suka tinggal di hostel. Sebabnye senang. dah ade katil, meja, almari. Pastu tak payah fikir pasal bil api air. Semuanya dah skali dengan sewa bulanan. Maybe bila dah kawin nanti baru tinggal kat rumah dengan suami-to-be. 

Sepanjang tinggal di hostel, sy tak pernah masak ape2 kat hostel selain daripada masak air. Kalau nak makan megi pun main rendam dlm hot water je. hehee cam pemalas kan. ;p But tonight, sy dengan semangatnye masak nasi! Lauk? sy beli ;p then panaskan kat microwave yg ade kt pantry. Excited punya pasal, masak nasi pun nak amek gambar kan; so here the gambar(s)

 was cooking

nasi dah masak! sikit jer..kan makan sorang ;p

bismillahirahmanirahimm...
jemput makan ea *;)

0 comments: