Monday, November 28, 2011

"Alaa dah pukul 6petang ke??"

Selalu sangat ade feeling macam nie. Asal jam pukul 6.00 petang aje, mesti rasa "alaaa dah pukul 6 ke??"
Bukan sebab terlampau rajin buat kerja. Tapi sebab bad feeling yang memang totally tak best bila naik bilik and duk sorang-sorang.

Yup, memang hakikatnya banyak aktiviti boleh buat bila balik. Rehat, ibadat, baca buku, thesis, blogging, fb-ing, surfing.. Tapi.. entahlah. Memang tak best sangat rasa nie. Hari-hari kena motivate kan diri sendiri. Penat dengan situasi macam nie. Mungkin rasa bosan duk sorang-sorang kot. Kalau ade teman lain la kan. Dan mungkin juga disebabkan faktor boderline personality sy nie, so tak suka sangat kalau kena hidup dalam suasana yg terlampau introvert nie.


Hmm, sekarang sy masih di office dan dengan mood yang slow . . . sy packing barang untuk balik ke bilik.

Till then people *= |

2 comments:

FH said...

sabar, nanti berteman lah die. sy plak yg sorg2 pasni. uhuu.

try to avoid negative feeling, it will take time nk adapt suasana yg xbiasa ni.

+ve :)

mizahamizah said...

hihii.. tulah, mmg hari2 try la nie. InsyaAllah nanti masa kita tu dekat2 jugak ana. So, takkan ade yg tinggal sorang2 nanti. amin2..

am trying my best to avoid this feeling. and as always, just be "positive inside".