Friday, November 04, 2011

Cramp!

Rasa nak duduk meringkuk, baring pun meringkuk. Meringkuk, pastu guling-guling *=(
. . . jap! faham ke meringkuk tu ape?? ngerr

Mendapat sakit perut hari ini. cramp!
Berpunca drpd PMS. Tambahan pula, sy memang tak boleh lapar. Normal lah kan bagi orang yg ade gastrik ni. Huh, serius kena jaga makan. Tapi ape boleh buat bila duk bujang, tambah lagi tak tinggal dengan family, for sure lah takkan dapat makan dengan baik. Tak sama kalau tinggal dengan parents, diorang mmg akan pastikan makan semua cukup. Bila tinggal sendiri nie, nak makan kadang tu jadi malas, nak masak sungguh2 pun malas. Huhuu,teruk betoll! terima lah akibatnye kan.. ahaks!

5 comments:

annah said...

OMG!
u linked my blog? lame x login, almost forgot the password.rase nk delete dh, lame sgt xupdate;p

i wonder cmne traffic bole tggi, haha!=)

wahh, ni dh bole jd blogger hebat ni, byknya entry.hee.

eh, xbalik dungun ke? get well soon, kejap je PP nih, tp saket die, hanye perempuan je tahu. i feel you, takecare darling!

mizahamizah said...

Annah: yupp. mesti la letak link awk. cepat2 update. heheh rindu nak baca story awk.

dok hebat pun ana.. follower sket jer. saje bosan2 duk kat bukit khor. heheh update blog la. ade jgk entertainment.

sy kat dungun doh nie ana. So, camane kite punya plan esok? heheh can't wait!

Norhafiza said...

cainye...lain kali mkn on time er...

mummy iela said...

atoh2 siannyer diye.....meh sini blik cpt nk bg hubat nie.....

Anonymous said...

mentioned almost all people settle most of the financial loans on time and additionally with out penalties
A respected personal debt good cause is trying the volume of people today investing in them all with regard to guidance finished pay day loan obligations that will two times that. credit debt a good cause pronounces about have used the actual temporarily, big desire mortgages this season. That good cause pronounces 3 years gone by the quantity of purchasers with them has been minor.
kredyty bez bik
wyświetl adres www
pożyczki bez bik krd forum
pożyczka na dowód
kredyty bez bik wrocław

http://pozyczkanadowod24.org.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl