Wednesday, December 07, 2011

my first experience: Give a talk

Alhamdulillah..
Pagi tadi 8.45am sy perlu bagi talk pada student year 5 school of medicine seramai 80 orang pelajar dan 20 orang pensyarah berkenaan perkhidmatan yg SDCU tawarkan pada semua students and staff UCSI University, Trg campus.

With preparation and assertiveness attitude during the talk, I relieved cause everything is going well and successful I would say *=)

"A very nice and excellent presentation" - Dr San
and also a very supportive words from the other lecturer.

8 comments:

zuhanif said...

wah tahniah adik manis heheheh :) hope u will be the bes among the bes :P

amalina said...

tahniah miza=) i dont even knoe dat you've given a talk.hehe...

mizahamizah said...

zuhanif: thanks kakak manis *=)hihii insyaAllah, as always I will do my best.

mizahamizah said...

Amalina: Thanks wana *=) Buat kerja tak perlu bising2 bagi tahu satu ofis. buat je kerja kan. kan. *=) anyway, thank you wana.

fh said...

the feeling after doing tu yg best. mesti rase nk buat lg dan lg kan. hee, wish u all the best for ur career ;)

mizahamizah said...

yup betul sgt.
insyaAllah. doakan kita sama2 dapat capai impian kita dalam career dan ms depan.
*=)

mummy iela said...

apsal x amek pic mse talk tu...kenangan tu...first talk..:)

mizahamizah said...

mummy iela: heheh, camera dah bawak, tapi tak sempat nak mintak kak fiza tolong ambilkan gambar.